showcase businessbuilding

Introductiedag Online Marketing bij BusinessBuilding

BusinessBuilding helpt bedrijven met het verbeteren van hun commerciële resultaten. Dit doen ze middels verschillende consultancy, interim, training en coaching oplossingen, waarbij de focus ligt op een verbetering van de commerciële (sales) vaardigheden en een verandering van gedragingen en werkprocessen. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij de klant staan hierin centraal. Sprite IT verzorgt voor BusinessBuilding verschillende online marketing activiteiten, waaronder website optimalisatie, SEO, SEA, social media advertising en e-mail marketing.

Het team van BusinessBuilding bestaat uit door de wol geverfde, gepassioneerde professionals met jarenlange ervaring in sales en verandermanagement. Een steeds belangrijk wordend onderdeel van Sales activiteiten is (online) marketing. Wanneer marketing en sales samenwerken kun je de complete oplossing aan een klant presenteren – in plaats van alleen de verschillende onderdelen. Dit leidt tot waardevollere leads, sterkere klantrelaties en diepgaandere discussies. Ze worden dan ook niet voor niets ‘The New Power Couple’ genoemd. Aan ons de taak om de partners van BusinessBuilding meer inzicht in de wonderlijke wereld van online marketing te geven.

Bij BusinessBuilding op locatie hebben twee van onze all-round consultants een Online Marketing Workshop gegeven. Een soort Online Marketing voor Dummies, maar dan uitgebreid en met een strategische ondertoon. Na een korte introductie in wat online marketing precies is en welke vormen je hebt, zijn we dieper ingegaan op drie onderwerpen: SEO, SEA en Marketing Automation. Deze onderwerpen worden vaak nog niet hélemaal begrepen, terwijl het van wezenlijk belang is dat Sales en Marketing hierin samenwerken.

Aan de hand van voorbeelden, filmpjes en opdrachten hebben we de partners van BusinessBuilding meegenomen naar waar onze vakgebieden samenkomen. Tijdens de workshop was veel ruimte voor vragen, wat resulteerde in een interactieve, leerzame dag. Het team van BusinessBuilding gaat in het vervolg gewapend met een hoop online marketing kennis op pad, wat hen én hun klanten ongetwijfeld vooruit gaat helpen in dit digitale tijdperk.

Wil jij de online marketingkennis van jou of jouw team ook bijspijkeren? Wij bieden zowel instap- als ervaren online marketing workshops aan. Afhankelijk van de aard van jouw bedrijf of vraagstuk behandelen we een aantal onderdelen. Interesse? Neem dan contact op en dan hoor je snel van ons!

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW