Kannai armband

Kannai B2B website met Magento 2

Kannai is een sieraden producent en groothandel met een private label. Kannai levert haar sieraden door heel Europa met een eigen design- en logistiekcentrum in China. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland met zeven showrooms door Nederland, België en Duitsland. Klanten van Kannnai zijn onder andere juweliers, bijouterieën, detaillisten en winkelketens. Onder het private label hangen de twee merken Fiell en Sweet 7.

Kannai.nl

Wensen van de klant

Kannai heeft Sprite IT gevraagd om een webshop te ontwikkelen met een clean design met ruimte voor sfeerbeelden. Nieuwe klanten moeten een account aanmaken die goedgekeurd moet worden door het bedrijf, voordat deze een bestelling kunnen plaatsen. Kannai zorgt zo voor een kwalitatief klantenbestand. Klanten bestellen met een minimale orde van € 50 euro bestellen in de webshop. Er is voor Kannai een importtool gemaakt op basis van de exports. Dat houdt in dat de producten op de webshop makkelijk toegevoegd kan worden als aanpassingen voor de voorraden.    

Functionaliteit webshop

Voor Kannai is het belangrijk dat de webshop overzichtelijk is voor de klant die een bestelling wil plaatsen. Met de online catalogus van de sieraden kan de klant gemakkelijk zien welk sieraad in de smaak valt. Daarbij is de webshop meertalig: Nederlands, Engels en Duits. Ook in de  backend is dit efficiënt ingericht, dit betekent dat een product eenmalig aangemaakt moet worden en meerdere talen hieraan toegevoegd kunnen worden. Dit zorgt voor gemak in het beheer. Met de juiste navigatipad naar de sieraden vind de klant zijn weg naar de producten. Met de slider op de homepagina wordt een stukje van de collectie getoond om alvast een voorproef te krijgen van de collecties, dit geeft direct sfeer aan de webshop. Bekijk de sieraden op kannai.nl.

Kannai webshop

Magento 2

In Magento 2 is de Kannai webshop ontwikkeld om een snelle online voorraadbeheer en betaalsysteem te hebben. Magento 2 is gebruiksvriendelijk voor zowel bezoeker en webshopbeheerder. De webshop is responsive op ieder apparaat. Altijd goed toegankelijk voor elke bezoeker. Kom meer te weten over Magento 2.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw website of webshop? Neem contact op met één van onze specialisten.

showcase kannai
Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW