Umbraco CMS

Een gebruikersvriendelijk contentmanagementsysteem (CMS) dat super scoort op zoekmachine optimalisatie? Dan kom je uit bij Umbraco.

Umbraco is wereldwijd beroemd omdat het een beetje op Lego lijkt: net zo intuïtief in het gebruik en heel degelijk gebouwd. Bij Sprite IT zijn klanten ook erg enthousiast over Umbraco naast het populaire WordPress.

 

Ook een Umbraco website?

Voornaam
 
Achternaam
 
E-mailadres
  
Telefoonnummer
  
Bedrijf / Website
Interesse
 
Bericht
 

 Sprite IT Web & Online Marketing, het marketingbureau voor het MKB

Umbraco = de gebruiker centraal

Umbraco is maar met één doel ontwikkeld: maak het website beheerders zo gemakkelijk mogelijk. Dat geldt niet alleen voor de gebruikersvriendelijkheid, maar ook voor de techniek. Je kunt heel eenvoudig per pagina doorgeven waar je op gevonden wilt worden. Umbraco denkt mee en geeft je tips voor een nog betere vindbaarheid!

Schaalbare sites maken

Umbraco is makkelijk aan te passen en stevig genoeg om ook grote sites te runnen. Enkele van de grootste mediawebsites ter wereld draaien op Umbraco, zoals Heinz, Microsoft, Peugeot, Warner Bros. In totaal zijn er wereldwijd zo’n 500.000 websites die draaien op Umbraco.

De voordelen van open source

Umbraco is een open source platform met een grote community van ontwikkelaars, gekoppeld aan de .NET technologie van Microsoft . Zij zien erop toe dat er geen slechte code in het CMS zit. De organisatie achter Umbraco zorgt er daarnaast voor dat de code constant wordt getest door externe onderzoekers. Dat maakt Umbraco super veilig.

 

Umbraco is koning mobiel

Umbraco is volledig ingericht op mobiel gebruik. Zo past bij elke apparaat de perfecte website. Met een super gebruikersvriendelijke interface waarin je zelf veel kunt knutselen. Zo maak je heel makkelijk je geheel eigen design, zonder afhankelijk te zijn van templates.

Makkelijk uitbreiden

Met behulp van de Umbraco API kun je je eigen functies toevoegen. Umbraco integreert met allerlei systemen, zonder ingewikkelde code. Daarnaast is Umbraco volledig geoptimaliseerd voor de realisatie van meertalige websites.

 


Sprite is Certified Umbraco partner

Ons team is erop gebrand om Umbraco altijd helemaal up-to-date te houden met de laatste eisen en voorwaarden. Daar hoef je zelf niet naar om te kijken en ben je verzekerd van een veilige en goed functionerende website. Onze developers zijn allemaal officieel door Umbraco gecertificeerd en altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen.

Goede track record

We hebben inmiddels talloze grotere Umbraco projecten afgerond die verder gaan dan een alleen een simpele website met content-management-systeem. Zoals de website van BonGo Solar, waarvoor we op maat een dakscan hebben ontwikkeld. Die ook nog eens direct gekoppeld is aan marketing automation platform Sharpspring. En het platform van restaurant On The Rock, inclusief automatische reserveringsmodule.

Hoe gaan we te werk?

De ontwikkeling van een nieuwe website is een behoorlijke uitgave en het eindproduct moet echt aan al je verwachtingen voldoen. Daarom werken we in fases van oplevering, zodat je steeds een duidelijk beeld hebt van het “eindproduct”. Doordat we met een compact team werken kunnen we snel schakelen. De meeste sites leveren we daarom vaak ook binnen de geplande oplevertijd op.

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW