Een website laten maken

Heb jij al een website? Bereik meer potentiële klanten!

Met een website worden verschillende doelen gerealiseerd, zoals: het online aanbieden van producten, informatievoorziening, leadgeneratie of het aanspreken van nieuwe doelgroepen. Websiteontwikkeling is een proces waarbij verschillende fases doorlopen moeten worden om tot het juiste resultaat te komen. Op basis van je doelen, producten of diensten ontwikkelen wij hoogwaardige websites. Een door ons opgeleverde website is altijd op maat, daarom word je als opdrachtgever nauw betrokken tijdens de verschillende fases: van het design tot de invulling van de functionele aspecten.

 

Voorbereiding

In de voorbereidingsfase wordt de inrichting van de website bepaald. De volgende onderdelen worden vastgelegd: het webdesign, de structuur, de inhoudelijke content en de functionaliteiten. Voorbeelden van functionaliteiten zijn: agenda, nieuws/blogartikelen, gastenboek, fotomodule, online formulieren en documenten downloads.

Webdesign

Een eerste indruk op een websitebezoeker is direct gemaakt. De ontwerpfase van een website is een fase waarbij je als opdrachtgever een grote rol hebt. De bedrijfsidentiteit wordt vertaald in het webdesign en dit plaatje moet kloppen. Gebruikersgemak staat voorop, ongeacht het apparaat dat de bezoeker gebruikt.

 

Ontwikkelfase

In de ontwikkelfase wordt de technische realisatie uitgevoerd door ons eigen development team. De website wordt gebouwd met behulp van een specifieke programmeer techniek. Zo kan het zijn jouw website wordt ontwikkeld met Wordpress of dat we een Magento 2 webshop opleveren.

 

Invulling content en SEO

De basis en techniek van de website zijn neergezet. Nu moet dit nog ingevuld worden met content. Tijdens de invullingsfase worden alle teksten, afbeeldingen, producten en overige content toegevoegd via het CMS en hierbij worden SEO toepassingen direct meegenomen, zoals meta’s, headings en tags. De rolverdeling tijdens de invullingsfase wordt in overleg bepaald. Wij kunnen het gehele proces verzorgen, maar het kan zo zijn dat je liever zelf aan de slag gaat met de invulling van de site.

 

 

Websitelancering

Het is zo ver, de websitelancering! In de meeste gevallen ga je over naar een nieuwe webserver. We zorgen we ervoor dat een vloeiende overgang bij websitelancering gerealiseerd wordt, Downtime wordt beperkt. Wij zorgen er uiteraard ook voor dat we bij de lancering de huidige e-mailadressen (mee)verhuizen naar de nieuwe omgeving. 

De nieuwe website staat online en dan?

Een nieuwe website vraagt om gezien te worden. Voor bestaande klanten en zeker voor potentiële klanten. Hoe komt een website hoog in Google, hoe zorg je voor een goed ingerichte website statistieken meting, welke campagnestrategie zorgt voor nieuwe klanten?  Neem een kijkje bij onze online marketing diensten.

 

Kosten voor het ontwikkelen van een website

Voor het maken van een website kunnen wij helaas geen vaste prijs noemen. Dit heeft te maken met dat iedereen andere wensen heeft en dat wij graag kijken naar de beste oplossing. Waarom zou je standaard moeten betalen voor een koppeling met een database als je dat niet nodig hebt? Of betalen voor een module die je niet zal gebruiken? Bij Sprite IT streven we naar optimaal maatwerk die aan alle wensen voldoet!

Bereik meer potentiële klanten. Nu betaalbaarder dan ooit. Ons dedicated team denkt mee en is proactief. Korte lijnen. 100% klanttevredenheid!

Vraag nu gratis advies aan!

Voornaam
 
Achternaam
 
E-mailadres
  
Telefoonnummer
  
Bedrijf / Website
Interesse
 
Bericht
 

 Sprite IT Web & Online Marketing, het marketingbureau voor het MKB

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW