Complete Wordpress Website 

Inclusief SEO en site snelheid

Is het tijd voor een nieuwe website? Verfrist design en nieuwe functionaliteiten? Met een Sprite Wordpress website kun je weer vooruit. Een website is toch de eerste indruk voor jouw online doelgroep.

Om je goed op weg te helpen bieden wij een compleet WordPress pakket vanaf €950,-. Met dit pakket leveren wij je een complete website voorzien van een design aangepast op de bedrijfskleuren (custom styling), contactformulieren, SSL beveiliging en hosting. Het enige wat je zelf nog moet doen is de website vullen met content. Maar ook dit kunnen wij voor je verzorgen, mocht het schrijven van teksten niet in jouw straatje liggen

Wat kun je verwachten?

Allereerst een complete website! Wij leveren de website zo op dat deze voorzien is van essentiële modules, contactformulieren, een template aangepast op de huisstijl, SSL beveiliging en hosting.

6 Voordelen van een Sprite WordPress website

1. SEO-vriendelijk

Dat mensen überhaupt jouw website vinden, helpt je al een heel eind. Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een proces waarmee je de website verbetert om hoger te eindigen in de zoekresultaten. SEO tags vormen daar de basis van. Voorbeelden van tags zijn de Title, Meta description en Headings.

In de basis is WordPress goed leesbaar voor zoekmachines. Wat bijdraagt aan de vindbaarheid van jouw website in de zoekmachines zoals Google. Bij Sprite implementeren we standaard de Yoast plug-in waardoor de website nog zoekmachine vriendelijker ingericht kan worden.

2. Snelle laadtijd

Website hosten wij altijd bij onze partner Byte. Zij staan garant voor snelheid en uptime van de website. Heeft je al ergens anders jouw website gehost, dan helpen we u ook gewoon. Snelheid kunnen we dan minder goed garanderen.

Tevens zorgen we middels de Image Resize plug-in ervoor dat jouw website niet te zwaar wordt om te laden. Dit is een plug-in die geüploade afbeeldingen automatisch voor je verkleind waardoor jouw website niet lang nodig heeft om de afbeelding te tonen. Dit is vooral voor mobiele bezoekers fijn! Trage laadtijd is voor veel bezoekers de reden een website te verlaten.

3. Snel en professioneel opgeleverd

Als bureau met jarenlange ervaring staan we garant voor onze kwaliteit. Geen onduidelijke afspraken of half werk vanaf de zolderkamer.

Ontzorgen is daarbij ons devies. Wij zorgen voor de planning, testing en complete inrichting. Daardoor leveren wij compleet resultaat op.

Naast een nieuwe website staan wij ook klaar voor al jouw andere online vragen. Door de online marketing kennis die in huis is kunnen we je ook helpen bij vraagstukken over het vermarkten van jouw merk of product.

4. Thema aangepast naar de huisstijl

Een eerste indruk is zo gemaakt en een sterke, visuele, online uitstraling is dan ook van groot belang. Want binnen gemiddeld 3 seconden besluiten websitebezoekers of ze jouw website het waard vinden om te blijven. We gaan er vanuit dat jouw website inmiddels wel responsive is.

De templates die wij gebruiken zijn standaard responsive. En door jouw huisstijlkleuren mee te nemen tijdens de ontwikkeling sluit de website naadloos aan bij jouw look en feel. Een goed webdesign is immers van essentieel belang.

5. Ingebouwde spammodule

We zien en horen het steeds vaker voorbij komen. Tien dezelfde berichten in een inbox zonder inhoud met een vreemde afzender of comments op blogartikelen die gaan over een-of-andere rare website.

Dit is spam en komt door ‘robots’ die automatisch het web afzoeken naar formulieren die ze kunnen invullen. Met een spammodule voorkom je jezelf onnodig en nutteloos werk. Deze spammodule zorgt er namelijk voor dat de spam berichten al voordat deze jou bereiken eruit gefilterd worden.

6. Compleet met SSL-beveiliging

SSL staat voor Secure Sockets Layer en is bij internetgebruikers veelal bekend door het groene slotje in een URL of door de gehele groene balk in de browser. SSL biedt veiligheid voor de gebruikers. Door een SSL certificaat weten zij namelijk dat er verantwoord wordt omgegaan met de gegevens en dat deze niet bij derden terecht kunnen komen. SSL verlaagd daarom de drempel om een aankoop te doen of contactgegevens achter te laten en daardoor heeft SSL direct invloed op het rendement en de SEO-resultaten van jouw website. SSL is sinds 2018 verplicht.

Wat kost ons WordPress pakket?

Voor €950,- exlusief BTW leveren wij een geoptimaliseerde WordPress website op. Alle voordelen hierboven benoemd nemen wij mee! Echt een compleet pakket krijg je dus. Waar andere partijen je alleen een simpele website geven, bieden wij in dit pakket een stukje extra bescherming en SEO professionaliteit.

Ook Marketing geoptimaliseerd

Met een complete website alleen kom je er nog niet. Je wilt misschien graag weten hoeveel bezoekers je hebt, waar ze vandaan komen en welke pagina’s ze bekijken. Ook wil je natuurlijk dat ze je website kunnen vinden in de zoekmachines. Om die reden maken we de website ook meteen helemaal marketing ‘rijklaar’. We zorgen voor de juiste inrichting van Analytics. Ook richten we dan enkele doelen in en zorgen we voor enkele waardevolle rapporten. Bij oplevering zorgen we ook voor een correct ingerichte sitemap en aanmaken Search Console zodat je website meteen geïndexeerd kan worden.

Hoe gaan we te werk?

Een website laten ontwikkelen doe je niet zomaar. Het is een redelijke uitgave en daarbij heb je altijd verwachtingen en eisen voor het eindproduct. Het is een investering voor een langere periode.

Om ervoor te zorgen dat je aan het einde van de rit een website hebt waar je geheel tevreden mee bent en die je graag de wijde wereld in stuurt, werken wij volgens een aantal fases. Dit klinkt heel vast, maar is het niet perse. Bekijk hier hoe wij te werk bij het ontwikkelen van een website.

Let’s start today!

De eerste stap moet op een dag gezet worden, en waarom niet vandaag? Als je ons via onderstaand formulier een berichtje stuurt, zorgen wij dat één van onze developers contact met je opnemen voor een afspraak, waarin de wensen en het traject kan worden bepaald. Zo spreek je dit meteen met een echte kenner!

Je mag ons ook zelf bellen op 020-2621330.

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW