Onze diensten

Van webdevelopment tot applicatieontwikkeling en van cloudoplossingen tot leadgeneratie – Onze brede expertise maakt dat wij een divers pakket aan marketing en IT-diensten leveren. Je kunt kiezen voor een totaaloplossing waarbij alle services worden meegenomen, of voor een deel van onze diensten. We kijken samen naar wat jouw bedrijf nodig heeft om te groeien.

  

Online  Marketing

Veel bedrijven willen ‘iets met online marketing doen’, maar weten niet wat precies of niet waar ze moeten beginnen. Wij kijken samen met de klant naar de beschikbare data, de behoeftes, kansen en doelstellingen van het bedrijf. Aan de hand daarvan stellen wij een online marketingstrategie op maat op. We selecteren de juiste middelen en kanalen om jouw doelen te bereiken. Aan de hand van KPI’s monitoren we het rendement van onze campagnes. Optimaal rendement genereren is altijd ons hoogste doel

Lees meer over onze online marketing diensten

Webdevelopment en  applicatieontwikkeling

Een website is meer dan het visitekaartje van je bedrijf. Het is dé plek om anonieme bezoekers te laten transformeren naar trouwe klanten. Een goed werkende, professionele website of webshop is dan ook van groot belang voor ieder soort bedrijf. Onze developers maken design op maat, van Umbraco tot Wordpress websites, Magento shops en complexe structuren. Mobielvriendelijkheid, zoekmachineoptimalisatie en beveiliging zijn voor ons vanzelfsprekend. Naast websites maken wij ook mobiele applicaties, klantportalen en database-koppelingen.

Lees meer over onze webdevelopment diensten

Managed services

Hogere efficiëntie en lagere kosten voor je bedrijfsprocessen? Je zorgeloos focussen op je core business in plaats van regelmatige afleiding door IT-issues? Dat is wat wij verzorgen met managed services. Het (her)structureren van de IT-omgeving van een bedrijf is een complexe aangelegenheid die bedrijven vaak veel problemen, tijd en dus geld kost. Wij zorgen ervoor dat datamigraties vlekkeloos verlopen en dat iedereen binnen het bedrijf zijn werk goed kan blijven doen. Dit doen we onder andere door kantoorautomatisering, cloudoplossingen, ICT-beheer en beveiliging van kantooromgevingen. En dit alles met 24/7 support van een van onze experts.

Lees meer over onze managed services diensten

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW