Showcase NVBF
NVBF klantcase

Kantoorautomatisering voor de NVBF: inrichting, migratie, support en alle software weer up-to-date

Nederlandse Vereniging van Bioscoop en Filmhuizen (NVBF) is dé brancheorganisatie voor alle bioscoop- en filmtheaterexploitanten in Nederland. Sprite IT is sinds 2010 partner van de NVBF op het gebied van Managed Services.

Kantoorautomatisering is voor de NVBF essentieel als het gaat om kostenbesparing, continuïteit, efficiëntie, capaciteit en mobiliteit. Onze rol is het creëren van de ideale inrichting, leveren van nieuwe hardware met up-to-date software en het geven van volledige support op afstand én op locatie.

Een belangrijk onderdeel van deze automatisering is de migratie naar de Cloud. De data is hierdoor altijd toegankelijk voor de medewerkers van de NVBF vanaf elke gewenste locatie. Zo is thuiswerken voor de medewerkers een efficiënte mogelijkheid geworden.

Werkplekbeheer en migratie bij verhuizing

Voor de verhuizing naar een nieuw kantoorpand hebben bij de NVBF geheel ontzorgd door de herinrichting van de kantoorautomatisering uit handen te nemen. Wij hebben gezorgd voor vernieuwing van de automatisering, werkplekbeheer zoals werkstations en mailmigratie naar een nieuwe server. Om in alle wensen te voorzien wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste Microsoft Software oplossingen, zoals Office 365 Business Premium in combinatie met Sharepoint. Hiermee is de NVBF niet alleen voorzien van Exchange, maar ook van het nieuwste Office pakket en centrale data opslag.

De NVBF is een goed voorbeeld van hoe een goed ingerichte IT omgeving kan bijdragen aan kosten- en tijdbesparing, waardoor bedrijfsactiviteiten nooit worden belemmerd en de workflow altijd maximaal is. Ook toe aan een up-to-date kantooromgeving? Goede hardware, altijd toegang tot alle bestanden en snel werken door de juiste software? Neem contact op!

Showcase NVBF
showcase nvbf
Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW