OverBouwhuysch
HompageI_Bouwhuysch
HomepageII_Bouwhuysch

Nieuwe moderne & geavanceerde website Bouwhuysch

Onze opdrachtgever Bouwhuysch: 'We willen graag een nieuwe website, die weer impact maakt'. Simpele uitdaging zou je zeggen, maar een frisse en eigentijdse uitstraling is van cruciaal belang, waarbij speciale aandacht wordt besteed aan naadloze integratie (API-koppelingen) met de vacaturebank(en). De voornaamste focus ligt op het effectief overbrengen van Bouwhuysch's uitgebreide expertise binnen de doelgroep, met specifieke nadruk op de thema’s als Duurzaamheid en Energietransitie. En zo begon ons avontuur in de Civiele Techniek.

Uitdaging

Een grondige analyse van de verouderde website, samen met een diepgaande SEO-scan, vormde de basis van onze aanpak. We richten ons op het herzien van de site-architectuur, het optimaliseren van het design en het identificeren van essentiële functionaliteiten die onmisbaar zijn. Deze cruciale stappen zijn van vitaal belang om een moderne en gebruiksvriendelijke online aanwezigheid te waarborgen.

Het leggen van solide verbindingen tussen de vacaturebank(en) en Bouwhuysch staat hoog op de prioriteitenlijst. Hierbij streefden we naar een naadloze en geautomatiseerde interactie, zodat de vacatures van Bouwhuysch op een efficiënte manier worden gepresenteerd aan potentiële kandidaten. Tegelijkertijd willen we het voor kandidaten vereenvoudigen om Bouwhuysch te vinden, zowel via zoekmachines als op de vacaturebanken zelf.

Daarnaast werd er speciale aandacht besteed aan het versterken van de connectie tussen Bouwhuysch en kandidaten. We implementeerden strategieën om de zichtbaarheid van Bouwhuysch te vergroten en een positieve interactie te stimuleren. Dit omvatte het benadrukken van Bouwhuysch's jarenlange ervaring en expertise op het gebied van onder andere Civiele Techniek en Asset Management, zodat deze aspecten helder en aantrekkelijk naar voren komen voor potentiële kandidaten.

Kortom, het doel was om niet alleen een vernieuwde online aanwezigheid te creëren, maar ook om het wervingsproces te optimaliseren door middel van een aantrekkelijke, goed gestructureerde website met geïntegreerde functionaliteiten en een doordachte strategie voor het aantrekken van gekwalificeerde kandidaten in de vakgebieden van Bouwhuysch.

Ontwikkeling nieuwe website, opzetten blogs voor nieuws, evenementen en podcasts, integratie met vacaturebank

De totstandbrenging van een moderne en geavanceerde website (middels Umbraco binnen .NET Core) vormde een integraal onderdeel van onze inspanningen. Hierbij hebben we niet alleen een nieuwe website ontwikkeld, maar tevens een gestructureerde opzet gerealiseerd voor blogs gericht op nieuws, evenementen en podcasts. Deze dynamische content stelde ons in staat om een continue stroom van relevante informatie te delen met het publiek.

Een belangrijk aspect van onze inspanningen betrof de vlotte integratie van de website met de vacaturebank van de organisatie. Door deze integratie wordt het wervingsproces geoptimaliseerd, waardoor vacatures op een efficiënte wijze worden gepresenteerd aan potentiële kandidaten. Dit draagt bij aan een gestroomlijnde en effectieve aanpak van het aantrekken van talent.

Bovendien hebben we extra functionaliteiten geïntegreerd om de gebruikerservaring te verbeteren. Denk hierbij aan interactieve elementen, zoals inschrijvingsformulieren voor evenementen en mogelijkheden voor het delen van podcasts op verschillende platforms. Deze toevoegingen verrijken niet alleen de website, maar bieden ook een meer betrokken en boeiende ervaring voor bezoekers.

Samenvattend, onze inzet was niet enkel het bouwen, optimaliseren en opleveren van een nieuwe en goed beveiligde website, maar ook de implementatie van strategische elementen, zoals blogs en geïntegreerde vacaturefunctionaliteiten, om de algehele online aanwezigheid te versterken en de interactie met het doelpubliek te intensiveren.

https://bouwhuysch.nl/

 

CS_Bouwhuysch
Nieuws_Bouwhuysch
BouwHuysch
Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW