UPD

Volledig verzorgde online marketing UPD: exponentiele groei in bezoekersaantallen en in thought-leadership

UPD, voorheen UNC Plus Delta, is gespecialiseerd in het realiseren van Operational Excellence; het blijvend verbeteren van operationele resultaten binnen grote organisaties. Daarvoor zetten ze technieken als Lean en Six Sigma in.

Online dominantie, rendement, bezoekersgroei en thought-leadership zijn doelen waar wij sinds 2012 aan werken samen met UPD en met succes.

Gebruik van het volledige online spectrum

In de loop der jaren zijn vrijwel alle disciplines van online marketing wel de revue gepasseerd in deze samenwerking. Van remarketingstrategie tot customer journey-mapping en van SEO tot marketing automation en alles wat er tussen zit. Het geheim van de succesvolle samenwerking? Beide partijen weten dat ‘goed niet goed genoeg is’ en werken aan continue verbetering van de marketingactiviteiten.

De resultaten

Een online zoekopdracht binnen het vakgebied laat het beste de resultaten zien; het platform www.Sixsigma.nl is dominant aanwezig. In de afgelopen jaren zijn de bezoekersaantallen exponentieel gegroeid met een voortschrijdende gemiddelde groei van 30%. 4 opeenvolgende FD Gazellenawards bewijzen de groei van de organisatie.

De groei van het kenniscentrum en evenementen als het Lean Six Sigma Seminar, bewijzen continu het thought-leadership van UPD. In de afgelopen jaren zijn een aantal grote stappen gemaakt en wij kijken uit naar de stappen die nog op agenda staan!

UNC award
UNC Onderwijs
showcase upd
Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW