Buffel Outdoor Website development

Website ontwikkeling voor Buffel Outdoor

Sinds jaar en dag is Buffel Outdoor een begrip in buitensport activiteiten. Aan ons de taak de website te vernieuwen: zowel front-end als back-end.

Website ontwikkeling

Elke website eigenaar wil zelf gemakkelijk controle hebben over de content van de website en dat is logisch. Het is van groot belang dat de website eenvoudig te beheren is en actueel blijft. De website van Buffel Outdoor is middels het SuSi Content Management Systeem (CMS) te beheren. Dit CMS is ontwikkeld door Sprite IT en is super simpel te beheren. Het updaten van een website is voor de klant dan ook geen tijdrovend proces.

Het doel van de website is om de verschillende doelgroepen in verschillende stadia van het aankoopproces aan zich te binden. De informatieve website geeft de bezoeker overzichtelijk en duidelijk de mogelijkheden tot het maken van een afspraak of het stellen van vragen via dynamische formulieren.

Volgende fase; strategie

Voor Buffel geldt dat zij verschillende doelgroepen benaderen, zowel gezinnen als grote groepen. Ook moet er goed ingespeeld moet worden op de seizoenen. Iedere doelgroep heeft een eigen tone of voice en benadering nodig. Dit zal tot uiting komen in onze strategie die betrekking heeft op Search Engine Advertisement (SEA) en sociale media aanpak.

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW