Gratis SEO-Quickscan geeft inzicht in kansen

26 januari 2024

Wil je je bedrijf laten groeien met een effectieve online marketingstrategie? Zoekmachine optimalisatie (SEO) kan je daarbij helpen. SEO is een krachtig middel om de kwaliteit en kwantiteit van bezoekers aan je website te verhogen via organische zoekmachineresultaten, zoals Google. Wij bieden SEO-diensten aan als onderdeel van ons uitgebreide groeipakket, dus waarom vraag je vandaag niet een gratis analyse van je huidige siteprestaties en kijk hoe je je bedrijf naar een hoger niveau kunt tillen?

Ontdek hoe jouw website presteert en vraag de gratis SEO Quickscan aan!

Voornaam
 
Achternaam
 
Website
 
Emailadres
  
Telefoonnummer
  

 

De kwaliteit en kwantiteit van je (website)bezoekers verhogen

Met onze gratis analyse door experts krijg je inzicht in de kansen van SEO. Onze Quickscan geeft je een beoordeling van je huidige siteprestaties en identificeert mogelijke verbeterpunten. Deze Quickscan vergt gauw 4 uur werk. Hopelijk geeft de scan aanleiding om met ons in zee te gaan. Maar komen we niet tot een samenwerking, even goede vrienden.

Indien we wel met elkaar gaan samenwerken, kunnen we je helpen bij het optimaliseren van je website op basis van SEO-technieken, waardoor je beter in zoekmachines wordt gevonden. Met onze maandelijkse rapportages krijg je een duidelijke structuur en focus om je doelen te bereiken.

SEO Strategie op maat

Wij helpen je om een strategie op maat te ontwikkelen om je website rendabel te maken. We analyseren je zoekwoorden en linkprofiel om je website te optimaliseren. Onze experts maken gebruik van de laatste technologieën om je website beter beheersbaar te maken en de resultaten te verbeteren. Met onze diensten van hoge kwaliteit, vriendelijke communicatie en proactieve houding zijn we toegewijd om je te helpen succes te bereiken in je bedrijf.

 

Succesvolle zoekmachine optimalisatie campagne

Werken met ons lijkt op het leren kennen van jou en je bedrijf om een succesvolle zoekmachine optimalisatie (SEO) campagne op te zetten.

Door de huidige trends van Google's "gratis" zoekresultaten te begrijpen, kunnen we ervoor zorgen dat je bedrijf de concurrentie voorblijft en hoger scoort bij organische zoekopdrachten. Samen streven we naar meer kwantiteit en kwaliteit van het websiteverkeer.

 

Beste stategie om je bedrijf te laten groeien

Bij aanvang krijgen we inzicht in je bedrijf, klanten, leveranciers en branche. We analyseren de markt en houden rekening met je concurrenten, zodat we je een eerlijk advies kunnen geven over de beste strategie om je bedrijf te laten groeien. Door deze inzichten te combineren met onze kennis van zoekmachine optimalisatie (SEO) kunnen we perfect samenwerken.

We ontwikkelen een SEO-strategie die perfect aansluit op je bedrijf en doelen. We leren je bedrijf te begrijpen en de beste manier om de markt te bereiken. We gebruiken technieken zoals keyword-onderzoek, linkbuilding, contentmarketing, SEO-audits en meer om het maximale resultaat te behalen.

Afgestemd op jouw specifieke wensen

Elke SEO-campagne is afgestemd op de specifieke behoeften van elke klant, daarom omvat onze Groeimethode altijd een zorgvuldig opgestelde SEO-strategie die je helpt om je bedrijf te laten groeien. 

 

Zoekwoordenonderzoek zorgt voor relevante content website

We zullen je ook helpen bij het meten van resultaten, zodat je kan zien wat er werkt en wat niet. Vervolgens gebruiken we deze informatie om de volgende analyses uit te voeren: trefwoordenonderzoek helpt ons te bepalen welke termen potentiële klanten gebruiken bij het zoeken naar diensten of producten die gerelateerd zijn aan de jouwe; dit zorgt ervoor dat de inhoud van je website relevant en up-to-date is.

Ook on-page en off-page factoren worden onder de loep genomen

Als het om SEO gaat, kijken we naar zowel on-page als off-page factoren. Bij on-page SEO wordt gekeken of je website of webshop is opgezet volgens de richtlijnen van Google en of de doelen voor elke pagina duidelijk zijn. Off-page SEO kijkt naar je online reputatie, zoals inkomende links en reviews, om te bepalen hoe gezaghebbend je bent. We beoordelen ook technische aspecten van de website die de bruikbaarheid beïnvloeden. We zorgen ervoor dat de juiste tools zijn ingesteld om de resultaten van je SEO-campagne te meten, zoals Google Search Console en Google Analytics. Vervolgens werken we in maandelijkse sprints aan het oplossen van eventuele obstakels en het verbeteren van je website. We benutten kansen om de organische verkeersgroei te maximaliseren door onze strategie te optimaliseren. Door onze analyses van de kansen en obstakels voor je website kunnen we een succesvolle SEO-campagne opzetten.

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW