Magento webshops

Producten online verkopen via een webshop? Een prettige werk- en bestelomgeving voor webbeheerder en webshopbezoeker leveren wij met Magento.

Dit open source netwerk geeft de vrijheid en mogelijkheid om via enkele klikken een bestelling te verwerken. Magento bestaat al jaren en is uitgegroeid tot één van de meest gebruikte platformen voor webshops van kleine bedrijven tot multinationals. Een Magento webshop biedt de mogelijkheid tot het beheren van meerdere webwinkels vanuit één systeem (back-end). Het is eenvoudig te koppelen aan verschillende voorraad- of betaalsystemen. Ook is Magento goed mobiel toegankelijk en zijn taal en design aan te passen naar wens en gebruik.

Voorbeeld van magento webshop op verschillende apparaten

Expertise Magento ontwikkeling

Onze developers zijn gespecialiseerde Magento bouwers. Wil je een webshop starten of is de webshop toe aan verandering? Naast de ontwikkeling van webshops kunnen wij ook een bestaande webshop een nieuw leven in blazen. Verouderd design, onhandelbaar beheersysteem of een onduidelijk bestelproces? Waar je ook tegen aanloopt wij denken graag mee en komen tot de meest efficiënte realisatie.  Bekijk ook ons portfolio voor concrete voorbeelden.

Magento Webdesign

Voor het webshopdesign in Magento zijn er verschillende opties mogelijk: Magento Template, design op maat en een combinatie van de twee. Het design van de webshop zorgt voor gebruikersgemak, merkidentiteit en uitstraling. Super belangrijk voor het succes van jouw webshop. Lees meer over hoe wij te werk gaan bij een nieuw Magento design.

 

 

Magento 2

Magento 2 is de nieuwste versie van het webshop platform en biedt een volledig vernieuwd systeem met veel functionaliteiten. De gebruiksvriendelijkheid staat voorop bij deze versie en het platform is dan ook geheel responsive. Ook is Magento 2 een stuk sneller dan zijn voorganger. 

Medio 2018 zal Magento 1 niet meer ondersteund worden met updates. Nieuwe webshops bouwen wij vanzelfdsprekend in Magento 2. Beheerder van een webshop in Magento 1? Wij vertellen je graag meer over het overstappen naar Magento 2. Neem gerust contact op met onze developers om je vragen te stellen.

Nieuwe of bestaande webshop

Of je nou een geheel nieuwe webshop begint of dat je van platform over wilt stappen? Magento is flexibel genoeg om aan te passen naar de wensen. Overstappen van het huidige platform naar Magento is dan ook geen probleem. Wij kunnen de producten in bulk migreren naar de vernieuwde webshop in Magento 2. Dit scheelt veel tijd en organisatorische planning. Ook betekent dit dat alle websitecontent, de producten en overige data worden meegenomen. Het werk dat hiet in zit gaat niet verloren. Tevens maken wij koppelingen mogelijk tussen de huidige betaal- en voorraadsystemen of boekhoud- en transportprogramma’s.

 

 

Hosting van Magento webshops

Niet elk hostingpakket dat online aangeboden wordt is geschikt voor Magento. Het Magento platform heeft specifieke hosting benodigd om goed te kunnen draaien.  Snelheid, veiligheid en performance staan hoog in het vaandel. Meer over hosting kosten voor Magento webshops.

Betaalsystemen in Magento

Een klant moet snel en makkelijk kunnen afrekenen in jouw Magento webshop. Er zijn veel betaalsystemen mogelijk binnen het Magento platform: MulitSafePay, betaling via Payment Provider of de standaard opties. Bekijk de mogelijke betaalsystemen van Magento. 

Automatiseren van jouw webshop

In Magento kan er veel geautomatiseerd worden. Denk aan voorraadbeheer, klantenservice of de afhandeling van bestellingen. Maak jouw webshop efficiënter, zodat jezelf meer tijd overhoud  voor andere zaken. Meer over webshop automatisering.

 

De impact van voice search en conversational marketing
De impact van voice search en conversational marketing
Welkom in het tijdperk van voice search en conversational marketing – dit zijn trends die niet alleen de manier waarop we zoeken verandert, maar ook de man
Reflecteren op 2023: Hoe succesvol was jouw online marketing strategie?
Reflecteren Op 2023: Hoe Succesvol Was Jouw Online Marketing Strategie?
Aan het begin van het jaar is het goed om de balans op te maken: Hoe succesvol was onze online marketing aanpak in 2023? En past de toen gekozen strategie
Gratis SEO Quickscan
Gratis SEO-Quickscan geeft inzicht in kansen
Wil je je bedrijf laten groeien met een effectieve online marketingstrategie? Zoekmachine optimalisatie (SEO) kan je daarbij helpen.
Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW