Sports@Work
SportsRunning
Marathon
Sportscycling
SportsReport
showcase sports@work

Magento Multistore platform Sports@Work

In de afgelopen jaren was Sports@Work de enige Europese distributeur van Nike sportkleding voor de Business to businessmarkt, waarbij het doel was om de sportiviteit op de werkvloer te bevorderen door het bieden van sportieve kleding. In de afgelopen jaren hebben wij Sports@Work geholpen door de ontwikkeling van de webshops, stimulering van de webshopverkopen en de volledig op maat ontwikkelde managementrapportages te verzorgen.

Website ontwikkeling

Sports@Work beschikte over een groot aantal bedrijven die tegen een gereduceerd tarief Nike sportkleding aanboden aan hun personeel. Hiervoor bood Sports@Work de mogelijkheid om een eigen webshop per bedrijf aan te schaffen. De ontwikkeling, hosting en beheer van deze webshops hebben wij voor ze verzorgd. Door het gebruik van het Magento Multistore platform putten alle webshops uit dezelfde voorraad, waardoor Sports@Work slechts 1 voorraad hoefde te monitoren en alle bestellingen snel en efficiënt kon uitleveren. In de hoogtijdagen van de Sports@Work-shops draaiden er meer dan 30 webshops voor bedrijven als ING, Randstad en BasicFit.

Rapportages op Maat

Om het overzicht en prestaties van een groot aantal webshops tegelijkertijd te monitoren is geavanceerde rapportage noodzakelijk. Magento biedt hier geen oplossing voor die voldoet aan de wensen van de klant. Onze developers hebben daarom een volledig op maat gemaakte rapportagetool ontwikkeld, waardoor Sports@Work op ieder moment van de dag voorzien kon worden in de informatiebehoefte. De rapportagetool was ingericht om op ieder gewenst moment realtime informatie te geven over onder andere:

  • Omzet per webshop;
  • Totale omzet;
  • Aantal aankopen;
  • Voorraad per webshop;
  • Totale voorraad;

Meewerken aan de toekomst van Sports@Work

Sinds Nike de b2b activiteiten heeft gestopt ondersteunen wij Sports@Work met het opnieuw inrichten van het businessmodel. Van automatisering van het nieuwe kantoor tot het uitdenken van een volledige online marketingstrategie.

Sports@Work
Sportstennis
	Sportsstart
Sportssoccer
Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW