ICT bedrijf en systeembeheer partner 

Hanteren uw medewerkers langzamerhand hun eigen manier van werken in plaats van de gestelde eisen, hetgeen wat efficiëntie moet opleveren? Is uw wifi netwerk zo traag dat men lang bezig is bestanden op te halen of bent u steeds meer tijd kwijt aan het updaten van uw werkstations? Dan zorgen wij met onze ICT diensten ervoor dat dit verleden tijd is.

Leverancier van de volgende ICT diensten:

Netwerkbeheer

Is uw netwerk soms traag, heeft dit te weinig toegangspunten en maakt dit samenwerken moeilijk? Of is uw Wifi slecht te bereiken en merken de gebruikers traagheid in de verbinding? Dat is gemakkelijk te verhelpen. Voorkom dit soort issues.

Systeembeheer

Wij helpen met beheer, planning en uitvoering van de software updates of nemen dit geheel uit handen. In combinatie met proactieve monitoring van het netwerk en onderhoud, wordt alles gestroomlijnd en minder arbeidsintensief. Dan hoeven instellingen en updates bijvoorbeeld niet meer  handmatig en apart op elke computer opnieuw ingesteld worden. 

Softwarebeheer

Wordt er intern gebruik gemaakt van verschillende soorten software pakketten en besturingssystemen? Op de servers adviseren wij vaak Windows Server Update Services in te richten. Deze software van Microsoft zorgt ervoor dat u of wij als beheerder van het computernetwerk (Microsoft) producten centraal kunnen updaten en foutmeldingen kunnen oplossen. 

 

Filesharing

Het delen van bestanden moet makkelijk en snel zijn voor gebruikers. Én gebeuren op een gecontroleerde en beveiligde manier. Door gedeelde mappen goed en veilig te configureren kunnen gebruikers waar nodig toegang krijgen tot de data.

Back-up, disaster en recovery

Bedrijfsprocessen en systemen worden steeds kritischer en afhankelijker van elkaar. Indien iets uitvalt zal dit een grote impact hebben op een organisatie. Immers, hoelang kan jouw onderneming zonder de ondersteunende processen en systemen? De “Sprite Vault” hardware oplossing is een unieke Back-up en Disaster Recovery unit die 100% dataverlies voorkomt.

Migratie

Wij assisteren en adviseren bij systeemmigratie. Of dit nu op software of hardware niveau is, wij zorgen dat de overgang tussen de systemen soepel verloopt. Met onze back-up service, gaat er ook geen data verloren. Als u bijvoorbeeld wilt overgaan tot het volledig werken in de cloud, verplaatsen wij uw documenten op een veilige manier naar uw nieuwe cloudomgeving.  

 

Gedreven ICT Partner

Wij pretenderen niet om op iedere vraag direct een pasklaar antwoord te hebben. Waar u wel vanuit kunt gaan is dat onze passie ervoor zorgt dat uw vragen nooit lang onbeantwoord blijven. Onze gedrevenheid zorgt ervoor dat maximale resultaten worden behaald en met onze kennis wordt de ICT-omgeving (de kantoorautomatisering) van uw bedrijf gestroomlijnd. Zo kunt u zich volledig focussen op uw eigen bedrijfsactiviteiten. 

Kunt u hulp gebruiken bij bovenstaande punten? Neem dan snel contact op, kantoorautomatisering kan u veel tijd en geld besparen!

 

 

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW