DH Industries Showcase
showcase dhi

DH Industries online over de grenzen

DH Industries Group is de holding boven de drie merken: Stirling Cryogenics, CryoZone en DH Industries. De organisatie levert producten en diensten gericht op cryogene oplossingen. Met een innovatief product betreden zij de internationale markt, van de Verenigde Staten tot Zuid-Afrika. De branches waar zij zich in bevinden zijn gevarieerd, zoals gezondheidszorg of ruimtevaart.

Vernieuwde Serverruimte voor DH Industries

DH Industries is een holding die zich richt op cryogene diensten, techniek en uitrusting. Sprite IT levert sinds 2014 diensten aan DH Industries. Wij verzorgen de Online Marketing en Managed Services.

Het is belangrijk om een serverruimte netjes te houden. De kabels horen op de juiste manier gelegd, verlegd en gecategoriseerd te worden . Door jarenlange adhoc ICT aanpassingen was de serverruimte een chaos geworden. Aansluiten van nieuwe werkplekken en updates van het systeem waren daardoor tijdrovend en foutgevoelig.

Ook zijn er een aantal servers bijgeplaatst die niet allemaal in de huidige server kast pasten. We hebben als oplossing een nieuwe server kast gekocht voor de resterende servers.

Uitvoering

Werk kan niet zomaar stil liggen. Daarom hebben we onze werkzaamheden voornamelijk in het weekend voltooid. Op zaterdagen zijn we gestart met de vernieuwing van de serverruimte. We hebben de Patchkast opnieuw geordend en alle servers overgezet naar een nieuwe serverkast. Tijdens het vernieuwen van de serverruimte hebben we gebruik gemaakt van nieuwe en snellere netwerk kabels. Hierdoor zorgen we voor zowel een nette patchkast en een sneller netwerk.

Ook hebben we met deze vernieuwing DH Industries op ICT vlak klaargemaakt voor de toekomst; ruimte voor snelle groei en opschaling van werkplekken. 

De behoefte van DH Industries om zich online te profileren met hun drie merken was groot. Naast online branding behoorde geografische en branche gerelateerde marktverovering bij de opdracht.

Social media profilering

De cryogene machines van DH Industries staan overal ter wereld, van eenpitters tot grote internationale bedrijven. De klantenrelatie is zeer van belang, maar moeilijk te onderhouden met de reikwijdte van het bedrijf. Social media biedt een platform voor de dialoog met de klant en de opbouw van een duurzame klantrelatie. Met deze kennis en een analyse van de markt en concurrentie hebben wij een social media strategie opgesteld. Nu kunnen klanten op een laagdrempelige manier contact opnemen via Facebook of LinkedIn. Andersom houdt DH Industries haar klanten gemakkelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via de verschillende platformen.

Naast social als contactpunt, wordt het  ingezet voor branding van de merken. DH Industries kan via social media laten zien wat zij per merk in huis heeft. Op deze manier komt de merkidentiteit tot uiting via de kanalen en wordt er gewerkt aan een sterk merkprofiel.

Online webplatform

Een goede basis is het begin van online marketing. Er is daarom een nieuw online webplatform ontwikkeld voor DH Industries, waarin de drie merken een eigen meertalige, responsive website hebben gekregen.

In het webdesign zijn de merkwaarden leidend; o.a. internationaal, innovatief, specialistisch en high tech. Ook is de cryogene eigenschap van de diensten en producten doorgetrokken in het design. Het design bevat ‘koude’ elementen die dit een extra dimensie geven.

Beeld en tekst moeten bij een website in balans zijn. De grote visuals die zijn ingezet, zorgen voor evenwicht tussen tekst en beeld en zijn ondersteunend aan elkaar.

De websites zijn gericht op een internationale doelgroep, waarbij bezoekers direct hun lokale agent te zien krijgen, gemakkelijk informatie kunnen aanvragen middels formulieren of snel datasheets kunnen downloaden. Het platform is zo opgezet dat het de mogelijkheid en flexibiliteit heeft om door te groeien voor meerdere landen en talen. Een Chinese website staat al op de planning!

DH Industries market
Cooling solutions DH Industries
Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW