Webdevelopment en Applicatie ontwikkeling

Samen komen we tot het beste resultaat. Van simpele websites tot complexe structuren. Of het nu gaat om een website, e-commerce webshop, mobiele applicatie, klantportaal of database koppeling.

De juiste programmeertaal

Bij de start van een project bespreken we de wensen en kijken we wat de beste oplossing is. Oplossingen die aansluiten op deze wensen, de bedrijfsprocessen én de behoeften van (potentiële) klanten. Dit doen wij door per project te kijken welke programmeertalen het beste de wensen ondersteunen. Zoals:

  • HTML
  • CSS
  • C#
  • ASP.NET
  • PHP
  • Jquery

 

Gemak voor de eindgebruiker

Bij het ontwikkelen van een digitaal platform staat gebruikersgemak voor beheerder én gebruiker centraal. Wij ontwikkelen websites die qua design, sfeer en gebruik helemaal passen bij het bedrijf of merk. Een website die voor de bezoeker overzichtelijk en prettig in gebruik is; deze moet haar doel met gemak kunnen bereiken. Een doel zoals een online aankoop of bestelling, informatieaanvraag of login tot een beschermd online platform. 

Elke website is maatwerk. Kom meer te weten over het ontwikkelen van een nieuwe website

Gespecialiseerde Magento bouwers

Het development team van Sprite IT beschikt over gespecialiseerde Magento bouwers. Heb jij al een webshop of wil je een professionele webshop starten in Magento? Laat het aan onze developers over. Kom meer te weten over de ontwikkeling van Magento webshops.

De online vindbaarheid van websites

Naast de technische aspecten en het gebruikersgemak van de website, staat de vindbaarheid van de website binnen zoekmachines als Google hoog in het vaandel. Wij ontwikkelen hoogwaardige websites die zoekmachine geoptimaliseerd zijn (SEO). Zo kan relevante metadata gemakkelijk toegevoegd worden. Ook worden de technische aspecten die voor een SEO-vriendelijke website noodzakelijk zijn, direct in de basis van ontwikkeling toegepast. Meer weten over de online vindbaarheid van websites? Neem een kijkje bij Online Marketing.

 

Umbraco website
Waarom jouw nieuwe website een Umbraco moet worden (of toch Wordpress)
Je bent er misschien niet direct mee bezig, maar de keuze van je CMS is belangrijk wanneer je een website of webshop laat bouwen.
UsabilityTools
Top 10 Usability Tools 2018
Wij onderzochten tientallen tools die de gebruiksvriendelijkheid van je website verbeteren, en selecteerden de 10 beste.
Terugblik 2017 Sprite IT
Terugblik op 2017
Het afgelopen jaar was een hectisch, maar fascinerend jaar op het gebied van online marketing. Lees wat ons in 2017 bezig hield!
Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW