Vacature Online Marketeer

Vacate online marketeerAls creatief en gedreven full service online marketingbureau en IT-specialist bedenken, creëren en realiseren wij maatwerk IT- en online oplossingen. We kijken ook graag verder dan de standaardoplossingen, maar zijn de beste in het roeien met de riemen die we aangereikt krijgen. Met een flinke hoop kennis, ervaring en creativiteit leveren wij uitsluitend kwaliteit en bewijst ons trackrecord dat wij de gestelde doelen behalen.

De wereld om ons heen verandert continu en Online Marketing verandert misschien wel het snelste van allemaal. Wij veranderen continu mee, maar zijn nu bezig om onze dienstverlening (en daarmee ons Online Marketingteam) een flinke transformatie te laten ondergaan. Om deze transformatie verder vorm te geven zijn we op zoek naar goede, en vooral leuke, Online Marketeers.

Functieomschrijving

Als Online Marketeer ben jij de operationele koning of koningin in het Online Marketingteam. Jij zorgt ervoor dat onze klanten de resultaten halen waar ze alleen maar van hadden kunnen dromen. En ondertussen ben jij al weer bezig om ze naar een nog hoger niveau te tillen.

Dit doe je door gebruik te maken van vrijwel ieder Online (en soms offline) Marketingkanaal wat je maar kunt bedenken. Het is dus belangrijk dat Marketing je écht in het bloed zit en dat je houdt van data. Alleen hiermee kun je de juiste analyses, optimalisaties en adviezen verzorgen.

Wat ga je dan precies doen?

Jij bent dagelijks bezig met creëren en optimaliseren van de campagnes voor onze klanten. Je zit dus echt het grootste gedeelte van jouw tijd ‘aan de knoppen’. Hieronder geven we je een idee van de dagelijkse werkzaamheden:

  • Je creëert, optimaliseert en monitort online doelstellingen op kanaalniveau: SEA, SEO, social media, marketing automation en conversieoptimalisatie.
  • Je analyseert de resultaten van de verschillende campagnes en ontwikkelt samen met het team ideeën en acties om deze continu te verbeteren.
  • Je analyseert de effectiviteit van de marketingmiddelen en maakt hier overzichtelijke rapportages van, zowel voor intern als extern gebruik.
  • Je bent een operationele sparringspartner voor de Developers en de rest van het online marketing team. 

Wat vragen we van jou?

We vragen dat je een echte online fanatiekeling bent, die een oprechte passie heeft voor alles wat met Marketing te maken heeft. We zijn een klein team wat flink in beweging is, dus we vinden het belangrijk dat jouw persoonlijkheid goed bij ons past. Buiten deze keiharde eisen is het handig als je:

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding in de marketingrichting hebt;
  • 1-2 jaar werkervaring hebt met online marketingkanalen als SEA, SEO, e-mailmarketing en social media
  • Voldoende affiniteit hebt met data en de analyse hiervan;
  • Jouw passie voor marketing kan overbrengen met sterke mondelinge en schriftelijke communicatie;
  • Kennis hebt van technische marketingelementen zoals bijvoorbeeld HTML en CSS.

Herken jij jezelf hier voldoende in en ben je initiatiefrijk, zelfstandig, creatief en analytisch sterk? Dan is de kans groot dat wij geïnteresseerd zijn in jou en kun je gerust verder lezen.

Wat kan je van ons verwachten?

Een omgeving waarin jij verder kunt groeien en waarin je gestimuleerd wordt om het beste uit jezelf te halen. Je krijgt de kans om jouw marketingkwaliteiten verder te ontwikkelen door te werken met verschillende klanten in verschillende branches en van verschillende groottes. Ben je vanochtend bezig voor een leverancier van zonnepalen? Vanmiddag kan je zomaar aan het werk zijn voor een middelgrote webshop of één van de grootste autodealers van het land.

Je krijgt van ons ontzettend veel vrijheid en de kans om het verschil te maken voor onze klanten en voor ons. Wij geloven dat onze collega’s de sleutel zijn naar ons succes. Jij krijgt dus de kans om samen met de andere collega’s, Sprite verder vorm te geven.

Oh ja, natuurlijk hebben we goede arbeidsvoorwaarden, vrijdagmiddagborrels, goede koffie en een legendarische kerstborrel.

Interesse?

Ben je tot hier gekomen met lezen? Ben je nog steeds enthousiast en denk je dat jij past bij deze omschrijving? Dan willen we je graag zien en spreken! Stuur je CV en motivatie naar service@sprite-it.nl. Meer informatie of aanvullende vragen? Neem gerust contact op en bel 020-2621330.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld: we ontvangen meer dan voldoende interessante kandidaten die we graag zelf selecteren.

Download de vacature

Download de vacature hier.

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW