complete managed services voor jouw bedrijf

Het (her)structureren of overgaan naar nieuwe bedrijfsprocessen is een complexe en intensieve aangelegenheid. Hierbij wil je geen kostbare downtime van werkzaamheden, daarom zorgen wij voor optimale continuïteit van de bedrijfsactiviteiten op alle vlakken van het IT domein. Ontzorgen is daarbij ons devies. Wij zorgen voor de projectmanagement en uitvoer van de kantoorautomatisering. Daarbij leveren wij nieuwe hardware oplossingen, die wij als leverancier meteen voorzien van de juiste software.

Jouw ICT partner in business continuïteit

Als je overgaat naar een nieuwe IT omgeving mag niets verloren gaan; data, tijd en dus geld. Met onze migratiedienst zorgen wij ervoor dat je na de overgaan nog toegang hebt tot alle vertrouwde gegevens. Bij alle operationele systemen zorgen wij voor back-ups. Hierdoor kunnen wij na een storing, virus of hardware problemen altijd zorgen voor een back-up (disaster) recovery. Voorkomen is altijd beter dan genezen, daarom zorgen wij ook voor onderhoud, viruspreventie en 24/7 persoonlijke support.

 

Whitepaper: 10 Best Practices voor een ideale werkomgeving

Hoe ziet volgens Sprite IT de ideale werkomgeving er uit als het gaat om de ICT-inrichting? Wij schreven hier een whitepaper over. Download het whitepaper door onderstaande formulier in te vullen.

 

Voornaam
Achternaam
E-mail
 
Bedrijfsnaam

Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW