Duurzaam Solutions glazen wanden
duurzaam solutions

Professionele website met vindbaarheid Duurzaam Solutions

Duurzaam Solutions geeft gebruikt kantoormateriaal een nieuw leven. Glazen wanden en glazen deuren die zorgen voor een modern kantoorinterieur worden gedemonteerd, gerenoveerd en worden voor een betaalbare prijs verkocht.

Het concept draait om hergebruik en duurzaamheid, en dit werkt! Echter viel er op online vlak nog veel te behalen. Het productaanbod op de website kon niet goed gepresenteerd worden, laat staan dat potentiële klanten hier een aanvraag voor konden doen. Ook waren de bezoekersaantallen op de website erg laag in vergelijking met de markt.

Begin bij de basis: een goede website

Wanneer een bedrijf zichzelf online goed op de kaart wil zetten, adviseren wij om te beginnen bij de basis: de website. We kunnen veel traffic genereren naar een online domein, maar wanneer een bezoeker daar zijn weg niet kan vinden is de kans snel verkeken. Bouw daarom een sterke website met de gewenste technische functionaliteiten, een professionele uitstraling en de SEO vereisten van vandaag de dag.

Wensen en invulling

Voor Duurzaam Solutions betekende dit een nieuwe website met het content management systeem: SuSi.

De wensen van de klant:

  • Snel en gemakkelijk producten kunnen aanmaken, ook vanaf mobiel
  • Bezoekers de mogelijkheid geven direct een offerte aanvraag te doen
  • Een simpele, maar professioneel uitziende website

Met deze wensen hebben wij www.duurzaamsolutions.com gebouwd. Een website waar call to actions en meerdere contactpunten in verwerkt zijn. Zo kan een bezoeker per product een offerte aanvragen.

Voor de klant is het met het SuSi CMS mogelijk om zelf gemakkelijk formulieren te bouwen en pagina’s te creëren voor een goede vindbaarheid in Google.

Met de productenmodule kan de klant, op locatie tijdens de demontage van glazen wanden of deuren, direct producten aanmaken in het CMS en de bijbehorende foto’s en gegevens uploaden. Zo staat het product binnen enkele seconde online voor verkoop!

Online traffic

Als de online basis is gelegd, is het zaak om traffic te genereren. De producten van Duurzaam Solutions zijn geschikt voor een pull-marketingstrategie, waarbij de klant een zoekvraag  (behoefte) heeft en hierbij de website van Duurzaam Solutions naar voren komt. Dit via de organische resultaten (SEO) en Google AdWords (SEA).

De website is ingevuld met specifiek ingerichte tekstpagina’s, die de vindbaarheid vergroten. De webpagina’s bevatten de belangrijkste zoektermen, meta titles en description, headings en interne linking.

Om de aanwezigheid van Duurzaam Solutions te verzekeren en te verbreden adverteren we via Google AdWords. Zo wordt een top 3 positie in de Google zoekmachine gegarandeerd.

Naast reguliere tekstadvertenties gericht op specifieke zoekvragen, zijn er ook een Retargeting- en Displaycampagnes ingericht om in de juiste fase van het beslissingsproces van de potentiële klant aanwezig te zijn.

Website voorbeeld
Krijn TaconiskadeAmsterdam1087 HW